Мить

Від доторку до твоїх вій
Вже марю я тобою.
І на солодкий погляд твій
Я відповім любов’ю.
Любитиму я зараз, тут,
Ще не допивши чай.
Нехай я в пекло відійду –
Ти краще, аніж рай!
Тебе, повсюди, лиш одну…
Цей поцілунок твій.
Це щастя, навіть не збагну,
Чи порух твоїх вій?


Рецензии