Якау барукаецца з Богам

          "І застаўся Якаў аддзін. І змагаўся
           Нехта зь ім, пакуль настала зара;
           ...І сказаў: ад сёньня імя тваё будзе
           ня Якаў, а Ізраіль, бо ты змагаўся з
           Богам, і людзей адольваць будзеш."
                Быцьцё 32:24,28

Падужыўся  з  Богам -- і  ты  ўжо  Ізрайль!
Ды  вера  і  мужнасьць  патрэбна  праз  край,
Упартасьць,  нястомнасьць  да  велічнай  мэты!
Настырнасьцю  вернеш  свой  згублены  Рай!


Рецензии