Зимова любов

Я так хотіла бачити його.
За ним я сумувала цілу ніч.
Мій білий дощ. Як слабкість. Як тепло.
Моя любов, як холод протиріч.

Я обіймаю все. Мої сніги.
Як музика нетанучих ночей.
Іскряться щастям стріхи навкруги,
Мелодія торкається очей.

Невже не відчуваєш ти тепла,
Коли сніги дають душевних сил?
Здається, що за цю ніч я зросла
В любові до зими та до краси.


Рецензии