Хабар

                " Хабар "

                Як я люблю хабар
                Наче бджола нектар
                Тіло кидає в жар
                Коли беру я дар
                Щастя моєї душі
                Досягає межі

                Руки мої тремтять
                Порахувать хотять
                Що там в конверті є
                Невже це все моє
                Щастя моєї душі
                Досягає межі

                Кум мій у МВС
                Тож не турбує стрес
                Мені на всіх начхать
                Буду я далі брать
                Хоч в спину всі плюють
                Але хабар несуть

                Нудно чогось мені
                У кожні вихідні
                Де ж ти мій кабінет
                Стіл,крісло та паркет
                Люди до мене йдуть
                Грошенята несуть

                Доки систему цю
                Не з'їсть,як цвях іржа
                Це у нас у крові
                Так що не винен я
                Будемо жити ми
                Тож несіть хабарі.


Рецензии