Букет

На прощання ромашок букет
Залишаю на мокрім пероні.
У кишені на поїзд білет
Перше місце в купейнім вагоні.

Той букетик ніхто не підняв,
Не зігрів,не торкнувся вустами,
Він ще довго самотньо лежав,
Перехожі топтали ногами.

Плакав дощ і вмивав пелюстки.
Ранок бачив як сонце вставало,
Як зібрали букет дві руки,
Й біля серця з любов'ю тримали.

Швидко поїзд летів у світи,
Мов втікав від пекучого болю,
А за вікнами ніби сліди,
Цвіт ромашок по білому полю.


Рецензии
ВІКТОРЕ, ГАРНО, НІЖНО,З ПРИСМАКОМ ПЕЧАЛІ... ХАЙ ВАМ БОГ ДАРУЄ ДОБРО І ЩАСТЯ!

Вера Кухарук   08.02.2012 16:26     Заявить о нарушении