Одночасно

Минають дні, лунають музикою ночі,
В мені сильніше до тебе бажання.
Коли я поглядом в твої казкові очі
Пишу вірші з зізнанням про кохання!

Про те пишу що в мене ти єдина,
Та що подарувала мені крила.
Ти, лагідна і чарівна моя дружина,
Ти, одночасно моя біль і моя сила!


Рецензии