Вальс життя

    

Казала мені мама: ой, зараз місяць - май.
Не йди заміж у травні - про май той пам'ятай.
Та мами я не слухала: у маї заміж йшла,
У лісі - дух черемухи, і вишня так цвіла!

І ось у платті білому у вальсі, як та вишня,
З тобою закружляли ми, й фата укрила пишна.
І поцілунки чарами в полон мене взяли,
Роки пливли із травнями, і вишні все цвіли.

І так вальсуєм парою вже тридцять років ми,
І в засуху, і з росами, і з сонцем, і в зимі...
Сини мої, як соколи, і кароока донечка...
Ті вишні, ой, високії, цвітуть перед віконечком.


Рецензии