Биолаг-Исторык

ты мая дрэуняя ракуха
якую вытащыу я з уха
залупы камнага тварэння
якую дзилдаю бил дрэуни
той самы першы чалавек
што увазник у каменны век
и быу на малпу ту пахожы
яка швыряе кал у рожы
любому кожнаму прахожаму
каторы не савакупицца з ей
такой вось гэта мир звярэй...

я покажу тебе ****у ласося!
****у гарылы, ****у лося
и карпа азиатскага залупку
я увязу тебя в Алупку!
и там
я адлижу тебе малая
ведь я зоолаг - я усе знаю...
ебау я кожную тварыну
радзи навуки - я павинен
вось жук, застыушы в янтаре
его ебау я в январе
вось самка кольчатага чэрвя
якой прагрыз я ноччу чрэва...

але праклен был мне адзин навеки!
николи не зъябу я чалавека..
ебаць людзей - то робиць физиолаг
ци врач яки альбо биолаг
а я.. усяго лишь
дэуственны зоолаг
и исторык
гэты..
(шэсць с палавинай сантыметрау)
...
но
я сувау свой пэнис снегяру!!!
удалетварял аральна мумию тваю!
и заразился сифилисам ад Египтава Цара!
и заразиу малочницай Венгерый Караля...
давау я карпу пасасать
и затащыу Рагнеду у кравать
лизау я клитар бабуину
и трахау тлю, яка сидзела на раслине
якую потым я таксама атымеу
а каля ёй гулял ящэ и Кароль-Леу...
драчыл на марс, канчау на дрэва...
ёб электроны вельми смела!
ебау я кальцый без презерватива
пазнал анально крокодила
акамянеласць диназаура апладатварыу
и ёб яичники бразильских гамадрыл
ебау амебу, хламидаМАНДУ!...
и гэта..
ни на што не прамяняю!!!...Никаму!!!...
!...Никаму!!!...


Рецензии