Это не имеет значения...

It does not matter what color you are,
No matter what language you speak,
We are all equal, we are all alike,
No matter you are destitute or rich,

We are all equal, we are all God's creatures
We all together live on one Earth.
So take this hand brothers and sisters,
Let us live in peace harmony and love,

So why do we need to share each other's classes,
Amen. Hallelujah. Allah Akbar.
Really for the sake of general happiness,
It does not matter what religion you are,

Joining hands as sister and brother.
Bad peace is better than any war.
We're all humans, what race no matter
In the name holy spirit and the father and son

Everyone has a nose, hands, feet and body,
Mouth, ears and eyes, talent and gift
It does not matter what is your a hobby
We are all peoples together to death



Это не имеет значения, какой цвет вы,
Независимо от того, на каком языке вы говорите,
Мы все равны, мы все одинаковы,
Независимо от того, являются бедными и богатыми,
Мы все равны, мы все существа Божьего
Мы все вместе живем на одной земле.
Так что берите эту руку братьям и сестрам,
Давайте жить в гармонии мира и любви,
Так почему же мы должны делиться друг другу классы,
Аминь. Аллилуйя. Аллах Акбар.
Неужели ради общего счастья,
Не имеет значения, какую религию вы,
Взявшись за руки, как сестра и брат.
Плохой мир лучше любой войны.
Мы все люди, что гонка не важно
В духе святом и имя отца и сына
Каждый человек имеет нос, руки, ноги и тело,
Рот, уши и глаза, талант и дар
Неважно, какова ваша хобби
Мы все народы вместе до смерти


Рецензии