Чорнобиль

    Що бистро робиться -
    сліпе родиться.
         (прислів"я)

Сказав нам радісно екран
"ми перевиконали план!
Здали Чорнобильську АЕС!
Який прогрес!"
І вирішила я тоді ,
що бути тут страшній біді.
Бо є прислів*ячко одне ,
що бистро робиться - сліпе .
Хтось не доклав в пісок цемент.
А хтось поцупив елемент .
Хтось не долив води туди -
 де не туди і не сюди.
Але верховна наша влада
була так рада .



****
Гірлянди стронцію з квітучоі акаціі
волали нам про користь радіаціі.


1986 год


Рецензии