Цвiти, Укрaiно!

Квітни, добра Україно,
Цвіти, рідна ненько!
Білим цвітом калиновим -
Вічная, святенька!

Хай народ твій веселіє,
Та життю радіє,
Кожен дім, любові повен
В мирі багатіє!

Усміхайся, серце в щасті,
Молодій душею!
Як розмай травневий, ясний
Сяй в віках зорею!


Рецензии