Майдан 2004 года

Про «оранжевое небо»
Весь Майдан співає ,
А про що мені співати? –
Син мене питає.
-Співай сину про калину ,
Про «мамині черешні»
І у "вишневому саду"
Оранжі недоречні.
Про синє небо й білий сніг
І про Карпатські гори !
І ще про маму не забудь ,
Щоб не спіткало горе .
Про Чорне море й Черемош ,
І про Дніпрові кручі!
Бо звідти видно й поки чути
Як « Реве ревучий».
2004г

(реве ревучий--- так Шевченко писал  о реке Днепр )
В 2004 году в Киеве была "Оранжевая революция "...всем раздавали апельсины и дружно пели песню "Оранжевое небо "


Рецензии
Вот и все последствия всяких "Майданов"

Удачи Вам!

Николай Петрович Супрун   19.11.2020 12:03     Заявить о нарушении
Мы изменились и научились бороться за права ! И Майдан теперь другой !!! И они у нас не *всякие а разные ! Мы стали сильнее !!!

Люся Антонова   19.11.2020 16:13   Заявить о нарушении