В ожидании счастья
Щасливе бачу там життя!
Далеко десь заходить сонце,
Стихають пісні солов*я...
А сумую і страждаю -
На сердці боляче мені,
Повільно сльози все ковтаю
І оченята все сумні.
Сумні, бо все не так
Як я собі намалювала,
Лиш міцно з*єднаний кулак...
На щастя я надіялась, чекала,
Йому я двері відчиняла,
Стилила чистий килимок
І сукню гарну приміряла,
Сплела для нього я вінок...
Набридло вже мені його чекати,
Напевно не достойна я того,
Малесеньку надію ту плекати -
Не бачу я ніде його!
Чому воно мене минає,
Чому у гості не зайде?...
Напевно Боженька лиш знає
І шепче - Вір, воно дійде!
Свидетельство о публикации №112020308443
А то так можно все життя прочкати даремно...
Морозовлит 04.02.2012 19:33 Заявить о нарушении
Дашуля Тарасенко 04.02.2012 19:48 Заявить о нарушении