Йорэклэрдэ ялкын калмас

Тэрэзэгэ карап уйланам мин.
Сойгэн ярым килми калмас дип.
Араларны ничек суытмаска.
Йорэклэрдэ ялкын калмас бит.

Эндэшергэ нигэ ярамасын.
Кузлэренэ карау бер дэва.
Анламаса инде анламасын.
Жыламый гына калып кара.

Килэрсен бит иркэм яннарыма.
Союлэрем сенгэн каныма.
Синем белэн генэ тынгы табам.
Син кергэнсен минем жаныма.

Урамнарда жепшек карлар ява.
Сине котэ котэ кунегэм.
Арабызда сою озелмэскэ.
Жырлар белэн йорэк юатам.

кушымта
Сою утларында без янабыз.
Кем кочлерэк  кемдер кимерэк.
Эллэ янып колгэ эйлэнэбез.
Урын тапмый сызлана йорэк.


Рецензии
Матур ж,ыр язгансыз!укыганда ж,ырлыйсы килэ. Сэлэм белэн МАРС.

Ямалеев Марс   15.02.2012 23:31     Заявить о нарушении
Рэхмэт дустым Марс.

Фаниль Асфаров   15.02.2012 23:36   Заявить о нарушении