се ля вi

ти кажеш: "кохання тривалістю в пісню".
чи місяць? не знаю, я нарахувала сім.
колись називала це віссю
безглуздих ходів й не розказаних снів.

не сказаних слів, не розділених посмішок,
секретів, що мали почути крізь гамір
спільних проблем і машин. та все поспіхом
                поспіхом
                поспіхом...
я вже й не згадаю своїх початкових намірів.

ти, напевно, вже теж.
та зараз не втримує жоден з нас іншого.
не влаштовує просторовий й чуттєвий арешт.
хіба що поетичний. рядками грішними

спілкуємось, замість розмов.
хтось каже: "така се ля ві".
та хай краще скаже, скільки ще часу і спільних візитів в кіно
потрібно, щоб попустило. і чи треба це мені взагалі.


Рецензии
спасибо Марьяне за наводку :) и за идею пригласить вас на поэтический вечер, посвящённый мужчинам, в рамках литературного марафона http://pandorabox.com.ua/forum/index.php?topic=3546.0
присоединяйтесь к нашей творческой компании! будем рады

Ajika   09.03.2012 22:39     Заявить о нарушении
спасибо за приглашение) с огромным удовольствием присоединюсь! только время уточните

Ангелина Среда   10.03.2012 00:45   Заявить о нарушении