Кала
Цвіте ж бо диво у мене на вікні
Від цього цвіту радісно мені
Воно ж тепло всю зиму берегло
І нарешті дивним квітом зацвіло
Яке то щастя і яка краса
Бринить на ньому бісером роса
Хоч за вікном зима, а в мене літо
Цвіте вазон мій ніжним білим цвітом
Його я від морозу берегла
І ось нарешті кала зацвіла
Свою красу вона мені дарує
Вона мене бентежить і чарує
Вона мені нагадує ті давні дні
Коли такі ж квітки ти дарував мені
Свидетельство о публикации №112020106748