Безсмертн наш душ!!!
Та хочеться лише нам бути
Як не печально всім на " суші "
На висоті триматися щодуху
Та незважаючи на всі ті НЕГАРАЗДИ
триматися...
та біля нас щоб всі тримались !!!
Всю метушню та безкорисну злість
уйміть - та ЖИТИ знову починайте !!!
Уваги не звертаючи на ПІДЛІСТЬ,-
Живіть,ЛЮБІТЬ та поцвітайте -
та не зважаючи на НЕГАРАЗДИ
кохайте...
Та біля ВАС нехай УСІ КОХАЮТЬ !!!
30.01.2012
Свидетельство о публикации №112020105054