Гра

Давай зіграємо у гру
Таку просту, таку легку…
Ніяких правил в ній немає
І хто почав і сам не знає
Який же хід йому зробити…
В яку клітинку..? Кого бити..?
Гра просто йде… Без перепину…
Немає часу і хвилини
Подумати… Так час лиш згає.
Не знає він і того, з ким він грає…
Чи двоє їх, чи п’ять, чи сім,
Чи з цілим світом грає він…?
Ніхто не знає де кінець,
Ніхто не знає в чому сенс…
Але ти грай,
Усі ж бо грають!


Рецензии
Благодарю

Анней Лав   01.02.2012 18:22   Заявить о нарушении