На зорi спiймаю вiтер...
Не для сміху. Не до болі.
Він гуляв в широкім полі,
А тепер в полоні літер…
Розлетілись в тихій мрії,
Здійняли високу хвилю…
Полонили мою долю
Щирим проявом надії…
Фото из архива А. и Т. Яцкивых
Свидетельство о публикации №112020110734