В прохолодi чарiвних долонь...
Твоя трепітна лагідна ніжність
Моє полум’я зранених скронь
Згасить вірно, даруючи вічність.
І впитає душа неземну насолоду,
Підійме в височінь променисту
Твого серця незміряну вроду
І бажання нестриманість чисту.
Свидетельство о публикации №112020110351