вiд тебе i до тебе
все інше- наче в проміжках
все інше - ... а нема його
як простір між долонями
Все інше- наче таймер
зворотнього відліку
як довго ще "до"
і сільки вже "після"
Все те що "між"
непропорційно довга реклама
що перериває кіно.
залишає тебе, мов у залі чекання.
Все те що "до"
хочеться вперед перемотати
до самої суті,
до тебе
і нарешті поруч засинати.
Свидетельство о публикации №112013100900