а давай!
собі проблеми?
з'їжджати з теми
в десятковій системі.
Ще можна що-небудь ховати
щоб потім шукати
знаходити
і по новому колу шукати
А проводячи одне одного додому-
ставити кому,
боятись бути одному
не довіряючи телефону
Залишаючи на десерт ненаваження спитати
чиїсь цитати
нікуди не поспішати
і в спільному бабблі літати
(кохати?)
Свидетельство о публикации №112013100857