привiт мамо

-Привіт мамо, ти як?
-І в мене все добре, хороша моя. До конкурсу готуюся, пам'ятаєш творчий.. я тобі розповідала..
-Так, придбала,  з такими рюшами, як т мені в 1му класі купувала. І туфлі лакові.
-..там ще завдання на конкурс треба підготувати. та як ти кажеш, я у тебе творча, вірш свій буду читати, або фото покажу.. розкажу чим живу.
-Уявляєш, на наступному тижні в дитячий будинок з подарунками їдем.. Маам, вони там такі хороші..
-Так.. ходжу ще. По вівторкам і четвергам. Я вже всі па вивчила там.
-Мам, а давай коли приїду- приготуєм щось? А? Ти мене навчити хочеш готувати борщ? Так, звичайно мамочко, то зразу після сесії за квитком додому, а потім буду молодчинкою,готуватиму для нього.
-Вчора? Так, він провів мене до самого дому. Не хвилюйся, мамо, в нас все справді серйозно. Ти ж знаєш не нароблю дурниць. Але якщой так, то дозволь мені зробити свОї помилкИ.
-.. треба ж колись бути сміливішою, а якщо й вчиню не так, що ж вже зробиш - стану розумнішою. Краще вже синяк, ніж скляний ковпак.
-Добре, мамочко, подзвоню пізніше, бо на репетицію вже дівчата кличуть.
-Ну ти ж знаєш, я на місці не сиджу..
-І я тебе люблю.. так, як завжди- вже біжу.


Рецензии