Молитва

Як струни гітари моє серце грає,
Ніби спів солов’я у думках лунає,
І очі мої тебе крізь шукають,
І думки про тебе до неба сягають!
Я темної ночі до тебе гукаю-
Коханий, не йди,  тебе я благаю,
Бо серце моє все сильніше тріпоче,
Коли знову бачу твої карі очі!
Твою струнку стать якби ж обійняти,
І палко вуста твої цілувати,
І тих сильних рук відчути торкання…
О ,Боже, будь ласка, здійсни те бажання!
Бо знаєш ти, Батьку, нема сил чекати,
І кожної миті за ним сумувати,
Благати про  зуcтріч зранку до ночі,
Лишe щоб  побачити знову ті очі!
Ти знаєш, Всевишній, я гину в бажанні,
До тебе, мій Боже, одне лиш прохання –
Відкрий таємницю,хай серце пізнає -
...Чи мене він кохає?


Рецензии