Натур-продукт

Що за дивні бачу очі
В конопельках біля дачі?
Та це я - сусідка Дуся,
Від хвороби боронюся.
В коноплі всі ліки є,
Вітаміни А, В, Є.
Конопля найсправжній лікар,
Боткін щось про це базікав,
Зараз косячок наб'ю
І хвороби прогоню.
Конопля це божий бар,
А який дає кумар!
Панацея від всіх мук!
Доктор Тайс - натур-продукт!


Рецензии