В полон весни
I сонце цiлує веснянки!
Дзвiнкий i цiлющий лунає мотив...
Весна, я твоя полонянка!
Гойдають гiлки на зелених бруньках
Рожеве промiння свiтанку -
Так матiр колише дитя на руках...
Весна, я твоя полонянка!
I сипле любов у серця навiсна
Найкрасивiша коханка...
А я iй в листах:"Я щаслива, весна!
З любов"ю, твоя полонянка!"
Свидетельство о публикации №112013000945