я про хвилi

Як тільки хвилею накриває,
Я відступаю.
Я йду назад.
Я наче знати маю
Що завжди
зможу
піти.

Як тільки хвиля в океан спливає
Піду за нею
Вглиб бездонь
Щоб бути там
З тобою               
де й ти
Переконаною,
що це
назавжди


Рецензии