тобi не тобi

ти думаєш воно отак пройшло?
ти думаєш блиснуло й потонуло?
ооо ні. нічого не минуло.
сягнуло в небуття (забуття?)

якщо і так.

то летючи униз і парашута не розкрило,
все сподіваючись на власні крила.
нагору? вниз? та все. шубовсь.

і полетіло.

залишивши себе частиноньку тобі.
лиш тінь її.
лиш посмішки шматочок.
лиш сум її очей.
до невідомої весни
блукатимуть не знаючи ночей.
в тобі..
чи ні..
тепер вже в "ньому".


Рецензии