не дратуй!

янгол складає крила
Янгол падає з неба.
Сердце- бетонна брила
Бога йому не треба.
Янголу серце тисне
Місця йому замало
Важчає, як навмисне
Що ж його так зламало...
Віра померла в царство,-
Отче "своїх" не "любить"!
Де ж те ГоспОднє лИцанство?
Чи то навмисне губить?
Янгол у вільнім падінні.
Отче! як ти є-врятуй!
Перину розкинь на камінні,
Або згинь!Не дратуй!

 


Рецензии