***
Изге гамэл намаз белэн якты , э чын тэубэ намазсызлыктан.
Каран,гыны нурга алып чыга , тыелдыра бозык юллардан.
Намаз белэн ж,анга рэхэт була , иман арта ж,анда догадан.
Аллах белэн рухым сойлэшергэ , догам укыйм кыйблага табан.
Свидетельство о публикации №112012811119