Свято Рiздва

У свiтлу нiчку зимову ,
усi зiбралися до купи,
рідні всі и друзi всi
на покутi, кутя із крупи.
Нехай Держава,як одна родина,
буде мiцна ,буде единна,
не тiльки в вечерi Рiздва,
завжди живе ,хай з вiрою в Христа.

У ризу радості святiй,
свiт провославній одягнувся,
у кожнiм серцi Вiфлием,
в Причистоi Дiви син,народився.
Нехай Держава,як одна родина,
буде мiцна ,буде единна ,
не  тiльки в вечерi Рiздва,
завжди живе ,хай з вiрою в Христа.

Щасливi будуть дiточки,
в великiй Украiнi сильнiй,
бо Бог Богiв и Царь Царiв
дарує ім, краiну вiльну.
Нехай Держава,як одна родина,
буде мiцна ,буде единна,
не тiльки в вечерi Рiздва,
завжди живе,хай з вiрою в Христа.

 


Рецензии
Спасибо Надежда Привет Украине Извините не найду украинский шрифт Николай

Прудкий Николай   17.02.2012 21:19     Заявить о нарушении
Привет уже передала,Николай и вам спасибо.Вот и я, как печатала букву и украинскую,то брала на английском -ш,да, не задача вот такая.С уважением,Надежда.

Сосницкая Надежда   18.02.2012 00:19   Заявить о нарушении