На моей страничке Рамзина Тимирова

ИРТУК ТОРЫП,МЫЛТЫК АСЫП,
ФАНИЛ ДУС КИТТЕ АУГА,
ТЭЛКЕ,БОЛАН,Я БЕР КУЯН,
БУЛМАСМЫ ДИП УРМАНДА.

ЧАНГЫЛАР КИЕП АЛДЫ ДА,
БЕРАЗ ТУКТАП ТЫНЛАДЫ,
УЗЕННАН ДА ЖИТЕЗ ИДЕ,
ТЭРЛЕ ПЛАН,УЙЛАРЫ.

БЕР АТУДА ИКЕ КУЯН,
ЙЭГЕРДЕ ИКЕ ЯККА,
БЕТТЕМ ИНДЕ,ЭЛАКТЕМ ДИП,
ФАНИЛ КОРГАН ТОЗАККА.

ЙЭРАККАЕ ШАРТЛАГАНДЫР,
БЕР КУЯН ЯТА КАРДА,
КУЯННАРНЫН ЭЗЕ КАЛМАС,
УРМАНДА ФАНИЛ БАРДА.

МЫЛТЫК ТАВЫШЫН ИШЕТЕП,
ЖАНЛЕКЛАР КАЧТЫ ЕРАК,
ЖИЛКАСЕНА КУЯН АСЫП,
ЙЭРДЕ ФАНИЛ БИК ОЗАК.

КОЙРЫК КЫНА КУРСАТМАГАН,
БЕР КУЯН ДА БИК ЖИТКАН,
ЯЛГЫЗ БАШКА КУП КИРАКМИ,
КАЙТЫРГА ВАКЫТ КУПТАН!

КЫШКЫ УРМАН,САФ ХАВА ДИП,
ФАНИЛ ЮАТТЫ УЗЕН,
КУП КЫРДЫМ МИН БУ УРМАННЫН,
ЖАНЛЕКЛАРНЕН ТЭРЛЕСЕН.

БАШ АВЫРТА,ЙЭРАК ЧАНЧИ,
ТУКТАСАМ ДА БИК ВАКЫТ,
АКЫЛЛЫ ФИКЕРЛАР КИЛА,
БАШКАЕНА КАЙВАКЫТ.

БЕР ЭЙРАНГАЧ ТУКТАП БУЛМЫЙ,
КИТАСЕ КИЛА АУГА,
АЙТЕРСЕН БАШКАЕН ЧАЙКАП,
АК БОЛАН КЭТА АНДА!

     20 ЯНВАРЬ 2012 ЕЛ.


 


Рецензии