За 40 хвилин до обману

За  40  хвилин  до  обману 
В  повітрі  розкришиться  погляд. 
І  біль,  що  блукає  десь  поряд 
Уламки  надій  перенгляне.

І  все...від  кінця  до  початку
Перемотати  події.
Неначе  на  диску...Не  діє...
У  погляді  нові  нотатки.

І  чуєш  свій  голос  усюди, 
Та  ввічливо  дивишся  в  очі,
І  те,  що  зліва  тріпоче,
Здається  жити  не  буде...


Рецензии