Союнеч

Кая алып бара бу тормошым.
Кая алып китэ уйларым.
Йозеп чыгалмасам бу язмышны.
Газап курми булмас туйларым.

Нигэ мине озелеп котэсен.
Эллэ синдэ сагынулар бар.
Тилемчеккэ бирешеп китэсен.
Шундый ятсыз уйлар миндэ бар.

Союлэрне сина алып бара.
Машинамным дурт тэгэрмэче.
Араларыбыз ерак булсада.
Мин булырмын сина союнеч.


Рецензии