Планета
чи може родився,
Що за планета,
куди занесло?
Очі побачили,
мозок розкрився
Розум мовчить,
він статистом давно.
Як же так сталось,
чиї винні рухи,
Вітер чому обрав
нові герци? ,
Кожний назустріч -
мав такі ж руки,
Поруч хто йшов -
такі ж самі серця.
Речі окремі -
посмішка й зуби,
Дружба та гроші -
закон гейзенберга
Буквами можна так,
як і звуком,
Любов - не художні
зав`язи нервів
Що ж причинилось,
що за потвора,
Хто все поцупив,
де же той гад?
Друзів не відрізнити
від ворів,
Колишний близький -
твоїй болі рад
Чому гади зверху,
смердінь під ногами?
Чому почуття
замінили баблом,
Чому кожен з нас,
ніби той самий,
Почав перетворюватись на лайно.
Свидетельство о публикации №112012505789
Перепреет - удобрим, посадим леса.
Главное чтоб, окончательно, в ноль.
И больше не будут коптить небеса.
Олег Трошков 05.05.2012 23:49 Заявить о нарушении