Украина

Я кохаю тебе ніжно,
Самостійна, незалежна,
Гарна дівчина, країна,
Україна, Україна!

Ой, як я ж тебе кохаю!
Моє серце завмирає.
Гарна дівчина, країна,
Україна, Україна!

Ой, я ж так тебе кохаю!
Моє серце завмирає.
Я молю за тебе Бога,
Щоб була світла дорога!

Ми співаємо з друзями
Вечорами, вечорами,
Про тебе, моя країна,
Україна, Україна!

Я без тебе загибаю.
Як я буду жить - не знаю,
Без тебе, моя країна,
Україна, Україна!

Обійму тебе я ніжно,
Самостійна, незалежна,
Гарна дівчина, країна,
Україна, Україна!

P.S. Вот тебе и Украина!
Да, есть у меня и такое
стихотворение. Что будет
теперь с нашим братским
народом?! 07.05.2014


Рецензии