Весна
Та біла ковдра вмить розтала
Вода у річку прибувала
Життя нове рослинам дала
Трава під сонечком блистить
Горіхом білка шарудить
Проміння сонячне все грає
А соловей в гаю співає
І ніби всіх нас закликає
Зустріть весну
Свидетельство о публикации №112012504086