День Тетяни

  В світі Ангелів та світла
  Іншою завжди була
  Тетяна, всім всміхалася привітно,
  А розмова – чарувала.
  Юнь та свіжість
 
  З нею зАвжди!

  Інколи, погляне зверхньо,
  Мабуть, ангелам так можна?!
  Енергійна, креативна,
  Ні на кого більш не схожа…
тИ, коли її побачиш,
  НазавждИ загубиш спОкій!
  Але цього теє варте,
  Миру - океан глибокий.
 вИ тихенько забажайте!


P.S.  та Тетян всіх, що довкола -
         З іменинами вітайте!

Поет ХХ сторіччя 25 01 2012


Рецензии
Замечательное стихотворение, отличный подарок ТатьЯнкам!
Хорошего настроения и новых вдохновенных строчек!)))

С ангельской нежностью и креативной любовью,

Янка Киевлянка   27.01.2012 00:24     Заявить о нарушении