Мое серденько в нижних долонях
я дарю його-міцно держи,
мої мрії,мов ласковій промінь,
покохали тебе назавжди...
ти-мій любий,моє гарне свято,
від якого душа,як вогонь,
в ній цвіте ніжна рута та м"ята,
почуття обжигають долонь...
ти мій любий-таємне кохання,
з ледве чутим смаком на губах.
ти моя дуже горька остання
блискавуча сльоза на очах....
Свидетельство о публикации №112012400621
Такая нежность в нём! Спасибо!
Наталья Бондарева-Болдык 2 26.11.2013 11:03 Заявить о нарушении
Людмила Букреева 27.11.2013 01:01 Заявить о нарушении