З нами доля не жартуe...

З нами доля не жартує,
В схованки не грає,
Тільки іноді лютує,
Нерви підіймає…

Навіть часом співчуває,
Не порушуючи зміст…
Під зірками переймає,
Тішить, наче  Благовіст.

Небесами ніжно сяє,
Місяченько світить нам,
Часом коні запрягає,
Що не віриться очам…

Хід життєвий на долоні,
Тягнеться чумацький шлях,
Посивіли наші скроні,
Перегони по роках…

З нами доля не жартує,
Хоч у неї є терпець,
Та картинами дивує,
Жене, начеб  вітерець…



Автор  Геннадій  Сівак.
23  січня  2012 року.


Рецензии
Спасибо, уважаемый Геннадий, за творчество на украинском языке!
Сибирь в лад!

Валерий Буслов   13.10.2018 07:37     Заявить о нарушении
Спасибо Валерий!!!

Геннадий Сивак   13.10.2018 11:46   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.