Альбом

Час, що я був з тобою.
Що зі мною була, час.
Це час, що я був собою:
«Кохали вони» - це про нас.

У цьому альбомі схід,
Сонця захід повільний.
Ми залишили слід –
Хто із нас тепер вільний?

Тут те про що ми мріяли,
І те, що встигли зробити.
За покликом серця діяли.
Тут далі будем любити.

Щастя дарувала мені,
А я ж радістю осипав.
Тепер сумно і як у вісні,
Що я для тебе пропав.

А далі, лиш Ти і Я,
А далі, лиш Я і Ти.
Тепер уже не моя,
І просиш мене відпусти.

Та я тебе не тримаю,
Просто не хочу забути.
Сумую, сміюся й кохаю:
Без тебе не вмію бути.

І хай ці фото закохані,
Як минулому данина.
Тут ми в коханні одні,
І ти для мене одна!

Спогади зможуть навіяти
Все, що було добром,
А я буду вічно вірити,
Ми ще закінчим альбом.


Рецензии