Тока што закончылась мецель,

Што на серцы ув Есень Сергей.
И ИХраюць Зорки ввышыне!..
Здраствуй, Друг! Ци Ш ШИЗ ты ух Гадэй?

В нас тут гондэ неМА Й што падЕхСьць.
Каб лупиць пальчысКам вам да Песьнь 
Пасылаць усёй Зямле, МядзьВеДзь
Што хапае за улад сырэдк.

Ззилы мы улад од дохТохРэй
Са каньВерТаг смачных нарКагцей!
А ты, можэ, й выпЛюныш шо дэ?
Да, ведзь эфТа Сь САД СА Й ясьЛих пэрдзь.

Да СвиДаня. Без Руки с СийРень
Да ка мне Вашол Кто-т с КараЛей.
И я зараз не зальюсь ат Щесьць ПлаКаты за Кать, шо кат ухЖэр.
Да, той самый, шо в коробцы Змей.
Ны в Нулёвы Ж гад той пыйРыйд Трэць.

- ДИДА! Диду дайтэ Ж слово, ведзьм!
В Дида Коляды знОМ САД цвыТэ!..
Нет ответа ны на просьБы й дзець.
ФорТочьКый злайМафШыс ув дзирРекць.


Рецензии