Дагъвийриз

Эй, намуслу дагъви эллер,
Девлет авай гьисаб тежер,
Къагьриманрин гвайбур турар,
Къекъверагриз хьанвай ухшар!

Гьам аранра, гьам дагълара,
Халкь сифте хьиз я бейчара.
Гьатнава мад сузадин ван,
Чир хъжезмач дустни душман.

Баябан я жанлу чилер,
Вахчун тийиз магьсул,бегьер,
Патан т1уьнри гузвач чаз дад,
Ша, чран фу сарубугъдад!
                20 .01.2012йис.


Рецензии