Долюбились

Долюбились, чуть не вмерли -
Отаке кохання!
Вже не хочу сентіментів,
Не знесу страждання!

Істікають силоньки
На любов святую,
Краще до могилоньки,
Пішки, покрокую!

Ляжу у гайку зеленім -
Деревця колишуть...
Від усього відпочину,
Вітерець утіше!

Зустрінуся із ріднею,
Батьками, дідами,
Та не буду більше видіть
Життєвії драми!

Проспіваю колискову,
Та закрию очка.
Жаль, лиш, що вже не побачу
Ні сина, ні дочки.

Накриюся земелькою,
Немов одіяльцем,
Та засну на віки вічні
Й не ворохну пальцем!
                22.01.2012г


Рецензии