Як складно тебе так щиро кохати
Як складно тебе так щиро кохати,
І знати, що ти не належиш мені,
І знову щоночі самотньо блукати,
І серце палити в пекельнім вогні!
Коханий, чому твоє серце жорстоке,
Не бачить муки кохання мого?
І кидає знов мене в яму глибоку,
В якій я загину від жалю свого!
Та може коли я навіки розтану,
Залишивши серце розбите у ніг,
Тоді зрозумієш, що втратив кохану,
Тоді зрозумієш, який скоїв гріх!
Ти візьмеш це серце в тремтячі долоні,
Ковтаючи сльози, схилишся над ним,
Замучене й хворе, що кинув в полоні
Врятуєш своїм поцілунком палким!
Свидетельство о публикации №112012200614