З думкою про тебе
З думкою про тебе міцно засинаю,
З думкою про тебе вранці прокидаюсь,
Я тепер щомиті зустрічі чекаю,
Я тепер щосили з долею змагаюсь!
Я тебе напевно вимріяла в неба,
Я тебе впізнала,- зазирнувши в очі,
Я тепер залежна, гину я без тебе,
Я тебе чекаю у вісні щоночі.
Свидетельство о публикации №112012200558