iнколи надходять комплiменти

Інколи надходять компліменти
На рахунки нашого життя…
Підрахуєм повабів   моменти,
Навряд    допоможе каяття…      

Не маскуй,  баланс зійтись не може,
Дебет, кредит… Злагоди нема…
Все в твоїх руках всевладний Боже,
Ось чергова за вікном зима…

Тільки ми змінились не раптово…
Ось зустріли  двадцять перший  вік…
Зблизу виглядає все чудово,
Але навіть   краще, віддалік …

Хоч  доймають  Світ  спокуси  грізні,
Треба рахувати кожен крок,
Ми принаймні,  дійдемо  до тризни,
Так і не засвоївши урок…


Стискують   складні   угоди ренти…
Тому    не збігається баланс,
Як  знайти потрібні аргументи?
Справдити    отриманий    аванс…


Автор Геннадій  Сивак.
22 січня 2012 року.


Рецензии
Благодарю, уважаемый Геннадий, за творчество на украинском языке!
Сибирь в лад!
Музы в лад!

Валерий Буслов   24.10.2018 08:16     Заявить о нарушении
Спасибо Вам!!!

Геннадий Сивак   05.10.2018 10:27   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.