Привiтаю матiнку

Я матусю дорогу,
Хочу привітати,
З теплим святечком Весни,
З ніжним мами святом!

Подарую їй букет
Лісових фіалок,
Та вберуся на бенкет
У костюм та галстук.

Підійду та поцілую
Маму міцно міцно,
Щоб вона, як оця квітка,
Навіть серед тиждня

Березнем рясним цвіла,
Свіжістю пахтіла,
Щоб її тонка душа
Співати хотіла.

Їй скажу про почуття,
Як її кохаю.
Її в серденьку своїм
Разом з Богом маю!


Рецензии