Туктатма!
Дулкыннары белэн тилереп,
Берук кенэ син туктатма,-
Яркайлары калыр тилмереп.
Кар-янгырлар яуса, жир тутырып,
Жиллэр иссэ донья туздырып,-
Син туктатма, хич туктатма,
Жире калыр коры кангырып
Туктатма!.. Хич туктатма,
Кайнап аксын бу тормыш!
Хэр нэрсэнен уз жае бар,
Була курмэсен ялгыш.
Свидетельство о публикации №112012204472