Далеко...
туман над горою стежками блукає,
Хмари поглинули сонця проміння,
До мене прийшло святеє прозріння...
Далеке це небо, не рідні простори,
роскинулись мертві для мене ці гори,
холодна краса в світанковім тумані
позбавлена серця на чорнім кургані.
Не пахне повітря, не тьохкають пташки,
від подиху вітру не лізуть мурашки,
безбарвні сади, безмісячні ночі,
і в мене від суму заплакані очі...
Лиш на г’орі Айпетрі на повну вдихаю,
Красою живою свій дух напуваю,
У Києві чую бій серця країни:
Пульсує Дніпро – двигун України.
Лиш в рідному місті барвисті простори,
І пахнуть як мед смачні помідори,
Лиш в ріднім гаю мені небо співає
І в радості й мирі життя пролинає...
Свидетельство о публикации №112012201810
так и стих же еще просто красивенный!)
Куничка 22.01.2012 04:11 Заявить о нарушении
Нь Хе 23.01.2012 18:05 Заявить о нарушении
Куничка 23.01.2012 18:23 Заявить о нарушении
Нь Хе 23.01.2012 18:27 Заявить о нарушении